Източник: Pexels.com

Астролозите правят най-различни класации, този път ще насочим вашето внимание към парите. Кои са най-големите сребролюбци, кои са най-щедрите - вижте класацията, подготвена сп. Elle.

12 място - Стрелец

Стрелецът има късмет с парите и парите със Стрелеца, защото представителите на този знак често са много щедри. Трудно можете да им спрете или намалите желанието да помагат на някого. Широката душа на Стрелеца отговаря на неговите "широки пръсти" и често тази душа изглежда незаинтересована от парите. Изглежда, защото, помагайки, Стрелец получава в замяна благодарност и чест. Това е, от което той се нуждае. И като допълнение - обича да демонстрира своята доброта в очите на околните.

11 място - Водолей

За разлика от Стрелеца, Водолеят инвестира парите в полезни неща, без да се замисля. Той изпитва истинска радост, когато хвърля пари, за да помага на други. Има няколко проблема. Първо, Водолеят губи разсъдъка си понякога и трудно може да се спре да пилее парите. На второ място, неговата щедрост често е използвана от хората.

10 място - Лъв

Лъвовете обичат да изпъкват не само физически, но и финансово. Тяхната щедрост е селективна и засяга само най-близкия му кръг, в очите на останалите той изглежда алчен. За да получите нещо от него има само едно условие - да сте в обкръжението му.

9 място - Овен

Той инвестира от сърце, но с ум. Може да създава впечатление, че е прекомерно щедър, но не е така. Овенът е щедър, но точно до степента, в която е полезно и подходящо.

8 място - Везни

Да се разделим с пари? Лесно е, би отговорил представител на този знак. Но има една малка подробност - трябва да са чужди. От родители, приятели, спонсори - няма значение. Но пък те са царе да ги инвестират по правилен начин и трудно биха излъгани.

На кое място се нареждат останалите зодии вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase