Източник: reuters

Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни. Но има и интересни нюанси по отношение на любовта.

Вече ви представихме кои жени според зодиакалния им знак са най-привлекателни за мъжете. Време е да ви представим класацията на сп. Elle и за силния пол. Кои са най-желаните любовници и съпрузи?

12 място – Риби

С такъв партньор винаги трябва да маневрирате. Той има практически ум, но във връзка той майсторски претендира, че не разбира какво става. Или крие главата си в пясъка като щраус. Непримиримите мъжки Риби, без да го забелязват, могат да привлекат жените с това качество. Ако той е привлякъл интереса ви, ще трябва да го покажете сравнително ясно, но без натиск и провокация – в противен случай такъв човек просто ще се изплъзне, както го прави във всяка напрегната ситуация.

11 място – Близнаци

Много мъже от тази зодия се нуждаят от грижовна „мама“. Готови ли сте да поемете тази роля? Ако отговорът е „да“, ще ви трябва безкрайно търпение, много духовна сила и постоянна готовност да подкрепяте и насърчавате партньора си, за да укрепите самочувствието му. В допълнение, по отношение на взаимоотношенията, той често се държи като котка – мъжът Близнаци обича топлината на дома, но няма да се откаже от личната свобода и предпочита да излиза навън сам.

10 място – Водолей

Елементът на този знак е въздух, така че Водолеят често опитва да избегне обещания и изобщо всяка силна привързаност. Той е обременен със семейни отговорности, не желае да принадлежи на никого. За да спечелите вниманието му ще трябва да го изненадате с нещо, да го изненадвате, да го изненадвате. И ако вече сте във връзка, бъдете готови да се забавлявате постоянно, да се грижите и в същото време да бъдете независими. С една дума, постоянно променящи се роли на приятел, любовница и мъдър съветник. Готови ли сте? Знайте едно – няма да е скучно.

9 място – Телец

Ако мъжът Телец беше десерт, тогава шоколадовият мус щеше да е на чинията ти. Той има луд чар, чувства се добре с жените и знае как да общува с тях. С една дума той би могъл да се превърне в идеален кандидат за ролята на любим герой. Ако не загуби смелост, когато става дума за формализиране на отношенията. От друга страна, ако вече сте двойка, той със сигурност вече е показал, че се страхува, че ще бъде изоставен. Също така си заслужава да се има предвид, че Телецът мрази да променя навиците си – затова бъдете готови да покажете максимална гъвкавост и да не изгубите търпение.

8 място – Дева

Романтичен по душа, той умее да ухажва по правилата и това е красиво. Мъжът Дева се нуждае от умна, приятна жена с прагматичен характер – точно като себе си. Той се стреми да изгради стабилен дом, в неговия свят всичко трябва да бъде надеждно, рационално, целенасочено и удобно. Ако току-що започвате връзка с такъв човек, най-важното е да разберете ясно какво точно искате от него. Ако се омъжите за Дева най-вероятно е завинаги.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase