Източник: pexels.com
fallback

Истинският секс няма нищо общо с порното. Понякога ни се иска двете неща да си приличат, друг път се опитваме да обясним на половинката, че това няма как да стане и героините във филмите за възрастни са достойни за "Оскар". И за да няма повече объркани, нека си го кажем в прав текст: това се случва само в порното!

1. Секс, който продължава над 30 минути

Порното определено не си пада по "бързия секс". Там актът се точи понякога дори часове. Наистина е нереално!

2. Всички винаги получават оргазъм

Даже в някои клипове жените получават по няколко! Сексът невинаги води до оргазъм и това е нормално. Понякога вагината ви просто "не е в настроение" и отказва да изпадне в екстаз. Важното е да се наслаждавате на самия секс.

3. Прекалено много драма, инцест

Във филмите за възрастни има безброй сюжети за разгонени втори бащи, чичовци, доведени братя и братовчеди, които сякаш дебнат от всеки ъгъл. А камшиците и боят сякаш са нещо нормално.

4. Без презервативи

В повечето порнофилми мъжете не ползват презервативи. Истината е, че ако не желаете бременност или някоя болест, предавана по полов път, винаги го опаковайте.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

До 24

преди 6 години

Демек, баба ти е била феминистка.

23

И не само

преди 6 години

Всичко това се случва и в българската политика!

22

Анонимен

преди 6 години

Сексът оръжие? Да, феминисткитъе го използват за такова. те и затова жела1ят в образователната програма да залегне самозадоволяването и маструбацията от най - ранно детство. Още от детската градина искат да научат децата как да се самозаадоволяват...

fallback