Снимка: visualhunt.com
fallback

Богатството кара хората да се отказват от сериозните връзки, откриха учени от университета в Суонзи, Великобритания, цитирани от Нюзру.

В експеримента участваха 75 мъже и 76 жени. На доброволците бяха показани 50 фотографии на потенциални партньори и им беше зададен въпросът дълготрайни или краткотрайни отношения биха искали да имат с хората от снимките.

След това участниците разгледаха поредица от фотоси с предмети, символизиращи охолен живот - скъпи автомобили, бижута, имения, пари. После пак им бяха дадени снимките с потенциални избраници и трябваше да отговорят на същия въпрос.

Оказа се, че след като са видели луксозните предмети и мъжете, и жените 16% по-често избирали половинка за кратка любовна авантюра.

Според специалистите, това е свързано с изобилието на ресурси. Когато разполагате с много средства, по-лесно се възпитава дете без помощта на партньор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Хосе

преди 6 години

Щатите насърчават гейезацията и дупедавацията и скоро нормален мъж няма да остане в Юесей. Всяка империя има срок на годност и годността на Юесей изтича.

20

Анонимен

преди 6 години

До ИванЗначи правим извод: Ако искат да са щастливи, богатите жени трябва да дадат парите си на теб. Но не го правят.Що така, беее? Аман от глупави жени, които не си знаят интереса! :))

19

Иван

преди 6 години

Мъж с пари ще има няколко връзки едновременно. Жена с пари ще има най-много една полувръзка. Жените с пари са вредни за обществото. Много от тях никога няма да родят деца.

fallback