Снимка: YouTube/What's Trending
fallback

След селфи манията на опасни места, гълтането на капсули за пране, които обикновено се поставят в перална машина, е нова мода сред тийнейджърите, която може да завърши в спешното отделение на някоя болница, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Подрастващите снимат и пускат в мрежата клипчета със своето "геройство", наречено Tide Pod Challenge. На видеата се вижда младоците как хапват стоически и със самочувствие дори капсула с перилен препарат.

За предупреждението на медиците, че новата мода е много опасна, тъй като перилният препарат в капсулите е отровен и може да причини големи здравни проблеми на организма, "смелчаците" вероятно се сещат едва в болницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Заслужаваш една дебела бяла руска паtка! Там ги отглеждат много, нали имат много езера и реки.

21

Мая

преди 6 години

***! Що за малоумие? Нито е интересно, нито е героизъм, просто е *** и направо си е срамно. Май ще се съглася с Анонимен за естествения подбор.

20

Анонимен

преди 6 години

Така, така, смело напред по законите на Дарвин. Природата си знае работата. От тази изтрещяла пасмина нищо не става, затова природата отхвърля непотребното за да даде път на нещо, от което има нужда.

fallback