Снимка: Pixabay
fallback

Кога и по колко пъти да правим секс, за да съхраним любовта си, е вечен въпрос, по който се упражняват сексолози, психолози и какви ли не специалисти. Теорията на американския психолог Скот Керъл е, че честият секс убива вечната любов, пише в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.

Според него прекалено редовните креватни ласки са вредни за романтиката в отношенията между партньорите. Мнението му е, че за да се запази вечен пламъкът на любовта в първите етапи на романса, трябва да се прави любов веднъж на 7-10 дни.

Ако сексът е ежедневен, може да се получи "емоционално изгаряне" или насищане в интимен план и всичко да приключи бързо. Изводът е, че за да съществува една връзка дълго и да бъде изпълнена с романтичен и сексуален копнеж, не трябва да се прекалява в леглото. И да подчертаем, че става въпрос за вечна, а не за еднократна страст.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

тъпия

преди 6 години

"Тишината в спалнята ражда безумия"

13

Велин

преди 6 години

Хората са различни. Някои обичат повече кекс - други по- малко.

12

Факт

преди 6 години

Веднъж на 7-10 дни ли!!!Това е най-сигурният начин и двамата да си потърсят някой друг за секс.Това важи не само за по-младите, а и за 50-60 годишните, че и доста от по-възрастните.

fallback