Източник: Little Rae`s of Sunshine Photography/ Daily Mail
fallback

Около 10 майки в Куинсланд решиха да покажат успехите си от първите опити да намалят теглото си. Те са били подложени на 100-дневна здравословна диета от лятото до сега. Редовно се събират за седмични разходки в парковете и се обединяват в група във Facebook, в която с гордост показват телата си без никакви намеси в снимките, пише Daily Mail.

Фотографира ги професионалистът Натали Браун, която улавя портрети на тези майки по бельо или на фитнес уредите и запечатва моментите, в които те се опитват да свикнат с новите си тела след раждането.

Таня Нилсен е сред участничките. Тя може да се похвали, че е загубила 17 кг  след като е преминала през определени фитнес тренировки и разходки. Нилсен дори е решила, че иска да влезе в балната си рокля, отпреди 20 години при завършване на гимназията. Споделя, че се чувствала като "тлъста, грозна или скучна". След като загуби част от теглото си, сега се чувства "извита, забавна и страхотна".

Кадри събира жените, независимо кой с колко е успял да се справи със задачата да отслабне и показва етапа, в който се намират дамите в момента.

Трейси Дъфи, напримера обяснява, че везните винаги са клоняли към 100-те килограма, но сега вижда, че  теглото стига до 68 кг. "Това пътуване ме промени не само физически, но и емоционално” каза тя.

Джес Найт също обяснява пред изданието, че не се срамува от тялото си. Въпреки че още не е перфектно, тя вече е загубила 10 кг от теглото си.

Друга майка - Ребека Форган, която родила през юни, вече е стопила 8.8 кг, и макар, според нея да не е достатъчно, е готова също да отпразнува този резултат.

Вижте майките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 6 години

И аз надебелях бая през бременността и ви казвам честно само тъпченето те одебелява, не бременоста и не ген. После диета и свалих всичко после и фитнес и се стегнах и тъкмо постигнах най-добрата форма и пак съм бременна. Айде отначало този път обаче внимавам и съм качила засега наполовина. Не се оставяите дебели момичета няма по-отцлъскващо за една жена.

20

Ники

преди 6 години

Трътки

19

Румен

преди 6 години

Браво на мамите!А,бгмамите - кога?

fallback