Снимка: Личен архив
fallback

Наталия Кобилкина резюмира няколко от многото практики и медитации, които съдържа най-новата й книга "33 дни до мечтата".

Сексоложката развенча един от митовете, според който сексът е успешно средство за сдобряване. Рускинята беше категорична, че тези креватни ласки дори са в състояние да разболеят жените, които таят обида в душата си.

Чисто физически състоянието на духа им блокира потока на енергията при сексуалния акт. За да предпазят здравето си, нежните създания първо трябва да отблокират сърцето си, да премахнат тъгата чрез смехотерапия, която Кобилкина подробно описва в книгата си.

Сексоложката изнесе открит урок на Гала в Нова тв, как да усъвършенства походката си, за да съблазнява околните с движенията си. Тя я посъветва така да върви, все едно носи въображаема корона на главата си и, разбира се, още нещо - да върти ханша си по специален начин.

Кобилкина демонстрира на живо и как жените трябва да си отправят предизвикателства и как да дръзнат да поискат от непознат да им подари кола.

Съветът й към тези, които вече имат връзка повече от две години с един мъж, а той все още не им е предложил брак, какво да направят, за да постигнат целта си.

В противен случай сексоложката е непоколебима, че трябва директно да се разделят с него, тъй като те са родени да бъдат кралици и съпруги, а не просто приятелки. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 6 години

Ку-ку=билкина.

32

Хм

преди 6 години

Короната се оказа на главата на една Тамара, която като че ли съблазнява с нос!

31

Анонимен

преди 6 години

Тая сигорно е тотално дърво в леглото куче дето лае не хапе

fallback