Снимка: Sheridan Larkman
fallback

Шеридан Ларкман, която е на 23 години и живее в Австралия, има огромна гръдна обиколка и носи сутиен с размер К, се страхува, че гърдите ѝ ще продължат да растат. Тя се надява скоро да бъде извършена операция.

Тя разказва, че от 10-годишна носи сутиен с чашка D и, че животът ѝ в тийнейджърските години е бил много труден.

Шеридан споделя, че освен че се чувства различна от другите момичета на нейната възраст, е трябвало да понася и жестоки забележки и груби коментари по отношение на тялото ѝ.

"Не знаех как да реагирам. Не знаех дали е нормално момчетата да правят това, не знаех дали се подиграват с мен или се опитват да ме накарат да се чувствам добре. Просто не можах да разбера защо го правят. Често се чувствах отвратена от себе си и исках да нося дрехи, които да скриват тялото ми", допълва още тя.

По време на тийнейджърските ѝ години гърдите на Шеридан продължават да растат и когато става на 16, тя вече поръчва специални сутиени от чужбина.

След като се обръща към своя лекар, тя е включена към списък на чакащи за операция за намаляване на гърдите, но седем години по-късно все още чака.

Докато гърдите ѝ вече са изпълнили сутиен с размер К, Шеридан подозира, че те могат да станат дори по-големи, тъй като блузите и потниците ѝ постоянно омаляват.

Още любопитни новини четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Верно

преди 6 години

Големи са,но съм виждал и доста по-големи-на един приятел жената беше така,намали ги и няма проблеми.Може би няма пари да го направи веднага,но пък с тая популярност не би следвало да е така,кой я знае...А може и да парадира с проблема си,без да иска да го реши,има и такива.

19

Анонимен

преди 6 години

има нещо дeбилнo в изражението на тая. явно не само у нас са 80%

18

боби

преди 6 години

Вижте я в гугъл sheridan larkman верно голема цица вади.

fallback