fallback

Общ преглед

Легендарното авиационно предприятие "Антонов", произвело едни от най-популярните самолети в света, наскоро публикува уникални ретро плакати на рекламна кампания преди близо 50 години.

Както се вижда от следващата галерия, главният дизайнер определено не се съмнява, че авиационната реклама трябва да е насочена към мъжката аудитория и така на плакатите техническата естетика е допълнена с женска красота.

Заснемането е извършено от служители на предприятието, както и от професионалисти от киностудиото в Киев. Насладете се на гордостта на съветското самолетостроене в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименна зад, презимява... WTF диленджи, кой ти го диктува тва?

29

Анонимен

преди 6 години

Това на снимка 6 е Ан-14. Прекрасна машина. Още летят заедно с Ан-2 и Ан-3. 2-ката е от любимите ми самолети. Статистически най-безопасният самолет в историята. При отказ на двигателят с пълен елеватор на зад се презимява където и да е с под 30 км/ч. И 3те модела са търсени от любители пилоти по цял свят.

28

Цецо

преди 6 години

Пътувал съм с Ан-24 по линията София-Бургас... наистина беше доста екстремно пътуване, но все пак кацнахме живи и здрави... :))

fallback