fallback

Общ преглед

Докъде се простира красотата на мускулната маса и секси ли са жените, които впечатляват със завидна форма?

Много мъже мислят, че "блъскането" във фитнеса е мъжка работа и в нея няма място за жени. Е, не така мисли рускинята Наталия Кузнецова. Тя определя себе си като съвсем нормална жена, въпреки внушителната й физика и сила, на която може да завидят повечето фитнес маниаци.

Всъщност, Наталия е най-добрата в своята област. Поне това показват медалите, които печели от световни състезания по културизъм, армлифтинг и пауърлифтинг (да не се бърка със спорта вдигане на тежести).

Наталия е на 26 години, родом от град Чита. Започва да тренира сериозно от 14-годишна възраст и възхитена от резултатите, решава да посвети времето си на спорта и фитнеса. А днес определено е една от най-силните и внушителни на вид жени в света.

Вижте я в следващата ни галерия, а още нейни снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Така е

преди 6 години

Отвратително.Как ще легнеш с този?

50

богатирка

преди 6 години

Нека експертите ценители се изкажат, да виждате някъде мазнини?

49

Анонимен

преди 6 години

Лицемерие, ако е толкова женствено да се вдигат тежести от жена, госпожата защо приема по високи дози тестостерон и хормон на растежа от олимпийски шампион тежкоатлет. Повече от ясно е че госпожата има психологични проблеми, но все пак по добре отколкото да беше прибягнала до алкохола и наркотиците.

fallback