Източник: Jam Press
fallback

Имайки предвид, че прическата е важна част от цялостния стил, през годините сме се нагледали на най-различни експерименти, някои от които не особено естетични.

Когато се върнем назад във времето, можем да видим, че късата прическа отпред бе запазен стил за мъжете, както и за някои по-смели жени през 70-те и 80-те.

Като знаем как модата се завръща, не е чудно отново да срещнем някои от тях по улиците. Дано обаче най-колоритните да си останат в миналото.

В старите ленти могат да се открият такива съкровища, сред които и странни прически не само на главата, но и на окосмяването по гърдите например.

В галерията на Tialoto.bg ви припомняме някои от най-невероятните прически от близкото минало, за които се надяваме да не се завръщат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 6 години

Бас хващам, че IQ-то на тези от снимките е под 100.

18

93-ти набор

преди 6 години

Сега 50,60 годишните старчоци са приличали на тоя о,лигофрен на снимката на младини..... ха-ха

17

Анонимен

преди 6 години

Прическата не е за красота. Тя е знак, език. По прическата се е разбирало коя жена е омъжена, коя - не. Сега прическата също показва степента на склонност към авантюри, степента на влияние масата, от чуждото мнение, степента на потиснатост, самостоятелност, а и комплекси. На мен лично ми е е интересно колко е важна черната коса за възрастните мъже китайци. Висшите им партийци от десетилетия са с изкуствени глави. ...

fallback