Източник: pexels.com
fallback

Една от най-големите тревоги за порното е как то се отразява и влияе на реалното сексуално изживяване и изглежда те не са съвсем безпочвени. Доста мъже смятат, че това, което виждат във филмите за възрастни може да се получи в реална ситуация и да провокира същото викане и стонове от екстаз, което съвсем не е така.

Доколко порното се доближава и различава от истинския секс, разкриват три порно звезди - Люси Бий, Райън Джеймс и Люк Дийн в интервю за австралийския таблоид Daily Mercury.

"Мои приятели, които не работят в индустрията, че сто ме питат: "Може ли да направим това? И това?..." - неща, които са виждали в порно филмите. Аз им отговарям, че могат да пробват всичко, но тези пози са неудобни и няма да изпитат удоволствие", коментира Дийн пред медията.

И трите звезди признаха, че интимността в акта напълно изчезва пред камерата.

"Истинският секс не е перфектен и не трябва да бъде. Има някои забавни и непринудени неудобни моменти, звуци и реплики, които няма как да видите на екран. Зрителният контакт също е важен и интензивен и страстта не може да бъде уловена от камерата", убедена е Люси.

И все пак за самите актьори има и някои ползи от това да работят в бранша. Те са по-уверени в секса и знаят своите граници.

Бий разкри, че покрай работата си е научила коя е тайната да успешната сексуална връзка - комуникацията.

Повече от личните изповеди на порно звездите може да намерите на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

До 11

преди 6 години

До Анонимен 11Абе ти *** ли си? Да си порнозвезда е като всяка друга работа, да намесваш политика тук си е пълна простотия!

10

Анонимен

преди 6 години

Най-красивите в порнака са Мануел Ферара и жена му Кейдън Крос. И си вършат работата перфектно.

9

не им пука

преди 6 години

,,комуникация,, не може се гледате секс емоцинално здрави и физически здрави духовно здрави

fallback