fallback

Общ преглед

Китай – най-многолюдната страна в света, където живее почти всеки пети жител на земята. И някак си логично с толкова многолюдно население, трафикът и тълпите също да са доста големи.

В следващата галерия ви предлагаме да видите уникални кадри от най-многолюдната държава в света. Разгледайте ги, а още подобни снимки може да откриете тук.

Със сигурност изглеждат впечатляващо, но дали искате да сте в такава тълпа?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Е че в Шеломова "Русия" няма ли просяци, няма и бъркащи по кофите, няма ли пиещи лосиони за баня от немотия?Там е в пъти по-зле от в България.

13

Експерт

преди 6 години

Проруските *** разрпостраняват хибридни лъжи, че в евроатлантическа България имало мизерия, наркомания, престъпност, бездомбици, безработни, смъртност, болести. Но истината приятели мои, е че в ЕС при евроатлантизма България просперира, заплатите растат, хората пътуват в чужбина, иконимиката се развива. ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало на България за 1300 годишната и история.

12

Анонимен

преди 6 години

България имаше до 1989 година, сега има само евроатлантическа ***, задния двор на Европа, отходната дупка на, както се бяха изхрачили на българите да им покажат къде им е мястото и бяха изобразили страната в Брюксел в еропейския парламент като турски нужник.

fallback