Крис Хемсуърт е австралиец Снимка: Reuters
fallback

Австралийците оглавиха класацията за най-добрите любовници в света, сочат резултатите от анкета, организирана от сайт за запознанства на Острова.

Редом с тях на почетната стълбичка се наредиха южноафриканците и американците, съобщава БТА. Те получиха оценка 8 по десетобалната система в анкета.

При дамите отличнички в любовта се оказаха канадките, французойките, италианките и американките - всички те получиха оценка 8 по десетобалната система.

Разочарование претърпяха италианските и испанските мъже, дълго считани за едни от най-романтичните любовници на планетата. Те се озоваха сравнително назад в класацията, като бяха отличени само със 7 точки.

В анкетата са участвали 22 753 души. Те трябвало да оценят качествата на любовниците си по десетобалната система и да посочат на коя държава са граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Абе италианците са много досадни и плямпащи същества, не струват!

10

Yas

преди 6 години

Аussie!!! Освен че са много галантни, са и много красиви! Австралийският им акцент е наистина уникален!!!! Аз се опитвам да го имитирам, но не е като на натурален австралиец. Спомнете си Джейсън Донован, Дарън Хейс от 'Савидж Гардън' какви секс-символи бяха за милиони жени. Също нещастно починалия Хийт Леджър.

9

Анонимен

преди 6 години

хАмериканците на 3-то място?!?!?!Ама това да не е класация от тези 3 държави само? Иначе няма абсолютно никаква логика.Та те от дебелите си шкембета не могат да си го видят. Само с огледалце го гледат повечето. Жените им и те са едни плондери, че чак не е за приказване. Иначе няма лошо да си помпат самочувствието с подобни глупости.

fallback