Източник: pexels.com
fallback

По света има толкова много различни и уникални сексуални практики и тантрическия секс е една от тях. Наскоро тръгнаха слухове, че Майли Сайръс изучава именно тантрически секс, тъй като искала да подправи сексуалния живот с приятеля си – Лиъм. Какво обаче е специалното на този секс?

Какво представлява тантрическият секс?

"Tantra" е санскритска дума, която означава "вплетени заедно". Тантрическият секс е древна индийска практика, която се отнася до „разширяване“ на енергията по време на секс, с цел да се създаде по-високо ниво на интимност. Освен това се смята, че води до невероятен оргазъм. 

С какво тантрическият секс се различава от обикновения?

Този тип секс включва свързване с тялото на партньора ви чрез масаж и координирано дишане. Но освен техниката, тантрическият секс е свързан с липсата на всяко чувство за срам.

Ако сте нови в тази област, вижте и основните стъпки за изпълнение на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

А аз се чудя защо индииците са над 800 000 000 а то каква била работата!

15

Гошу

преди 6 години

Има една мацка - модел, снима се в списания и води някакви курсове, поне така разправя за себе си. Сега и книга пишела. Та тя предлага тантрически секс срещу заплащане, ама много скъпо взима и човек не може да се дореди при нея, че все е заета, пък и голям наплив от хора :))) Гоня е вече месец и все не мога да я уцеля и да си взема час. Та тя разправя, че било нещо невероятно, ако се оставиш на нея и й слушаш инструкциите

14

Лорд Е. М.

преди 6 години

Така сме се вплели с едно коафьорче, че всеки момент ще експлодираме в тантрическо кафяво!

fallback