fallback

Срещаме ви с мъжа, който напръска с пожарогасител младо момче от Перник, защото отказва да загаси цигарата си, докато зарежда автомобил на бензиностанция. Случаят превърна бензинаджията не само в родна, но и в световна онлайн "знаменитост".
Oще по темата


Христо Димитров направил забележка на младежа, който излиза до колонката с цигара в уста и след това реагира светкавично. Случката почти остава в историята, докато служителят на бензиностанцията не решава да качи видео в профила си във Facebook, за да докаже, че наистина го е направил.

Видеото се превръща в едно от най-споделяните в мрежата, след като го забелязват от известен чуждестранен сайт. След това само за дни името му е чуто от над 6 млн. души по света, а клипът е споделен от над 60 хил. потребители в социалните мрежи.

Какво разказа Христо Димитров - вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 6 години

Христо Димитров е мъж на място! Поздравления за постъпката му! Когато всички достигнем неговото ниво на отговорност и смелост, страната ни ще стане земен рай!

49

Анонимен

преди 6 години

До Перничан 50След тази медийна изява трябва да си адски "умен" за да посегнеш/те на Христо! Чудя се, от кюмура или компирите сте поумнели?

48

Анонимен

преди 6 години

На всички ***-коментатори,които твърдят,че с цигара не можели да се възпламенят бензинови пари,мога да им посоча,че на всички танкери,превозващи каквито и да е горива,включително и най-тежките,като мазута,се строят специални преходни мостове,високо над палубата,за движение на екипажа,защото има опасност придвижебие по палубата,да се появи искра от триенето на обувките по нея и от тази искра да пламне целия кораб!Това,дървени философи е доказвано от практиката и затова се появили,мостиците!

fallback