Снимка: Facebook
fallback

Секс кукла, която говори и дори пуска шеги е на път да се превърне в истински хит на Острова, съобщава британския "Метро".

"Ако не ви се плащат много пари за добра комедия – просто си купете сексробот", пише изданието.

Иновативното изобретение носи името Саманта и ще може да задоволява повечето от капризите на един мъж. Освен да върши работа в леглото, тя ще може да говори с мъжа по различни теми и да си прави майтап с него.

Разбира се, като всичко хубаво, и Саманта ще излезе дебело на желаещите да я притежават. Тя струва 3500 паунда и ще може да бъде при своя собственик до 6 седмици след заплащането. По избор Саманта може да се държи като домакиня и да разказва важни факти от дома и леки шеги, или да се държи като истински приятел на мъжа и да има по-разкрепостен език.

Куклата може да се зарежда с USB кабел и разполага с SD карта, която събира всичката нужна информация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

шматка

преди 6 години

Ако ще ръси английски шеги по добре само да свири

9

Анонимен

преди 6 години

Сватба???? Меден месец.... деца... апартамент.... обзавеждане....кола за жената ...детски градини ... дрехи... образование???? И още колко ще плащате след развода? А и ще ви вземат всичко!!!! По добре е тая кака с гаден хумор , пред гаден живот....

8

До 8

преди 6 години

Представи си да ти се усмихне и да се насочи към най-драгоценното ти. Ето това вече ще бъде филм на ужасите! Не знам кой луд ще плати тази сума за да си има такава ужасия вкъщи.

fallback