Снимка: Flickr
fallback

Ако един мъж иска да спечели сърцето на една дама, далеч не трябва да залага на рози и шоколад. Оказва се, че в представите на съвременните жени най-романтичният жест е да получат... храна за вкъщи, пише "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

За никого не е тайна, че представителките на нежния пол обичат да бъдат обсипвани с внимание. Същевременно обаче според британците галантността изглежда е мъртва - внушителните 90 % от тях смятат, че партньорите им не са романтични, съобщава БТА.

За да установи каква е съвременната представа за романтичен жест, местен сайт направи допитване сред 1241 дами. А водещият отговор е изненадал авторите на проучването. Цели 27% от участничките са посочили, че мъжът може да ги спечели, ако им поднесе храна за вкъщи.

Като потвърждение на това, че съвременните дами нехаят за големи жестове идват и следващите два отговора. Гледането на телевизия у дома, посочено от 23 процента от анкетираните жени, е второто най-популярно романтично нещо, което могат да правят партньорите заедно. На трето място с 15% е дългата разходка.

Класическите романтични жестове като букет и вечеря в изискат ресторант, са поставени едва на четвърто и пето място, съответно с 13% и 11%.

Внушителните 90 процента от участничките в допитването пък са категорични, че за да се прояви като романтик, партньорът им не трябва да пести средства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Кьорсуфра

преди 6 години

Аз познавам и по големи който имат деца и също не знаят да готвят.

1

Анонимен

преди 6 години

В текста явно пише:1. Мъжете във Великобритания не се грижат за прехраната, много вероятно , хранят се винаги поотделно;2. Семейните двойки даже не гледат заедно телевизия;3. Семейните двойки не правят нищо заедно през свободното си време, след като даже разходката е събитие.Мерси!

fallback