Източник: pexels.com

Някои от нас просто са родени лидери, докато други не притежават такива качества. А характеристиките на личността, разбира се, до известна степен се определят и от зодиакалния знак.

Кои са зодиите, на които най-добре им се отдава ръководната позиция?

Овен

Представителите на тази зодия са родени лидери. Те са логични, решителни и виреят най-добре, когато помагат на другите да действат оптимално.

Овенът е един от зодиакалните знаци, които „раждат“ най-добрите шефове. Действията им са задвижвани от идеята за сътрудничество, а не от егото, и са в състояние да оставят емоциите си настрана и да вземат разумни решения.

Тази комбинация ги прави изключително мощни, защото могат да усъвършенстват невероятни идеи с практическо изпълнение. Като цяло, те може да не са най-топлите лидери, но са най-ефективните.

Кои са останалите в топ 3 четете на Tialoto.bg

 

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 месеца

Добрите хора не са добри шефове. Може да бъдат добри организатори, но не и ръководители. Ръководителите имат функция да пробият срещу конкуренцията, за което се изисква всичко друго, но не и доброта.

4

,,зодиака,, глупости

преди 2 месеца

добри шефове са добрите хора не ,,зодиите,,

3

Анонимен

преди 2 месеца

Пишете, както винаги, без примери.
Лично аз съм имала 5 броя шефове зодия дева. Според мен това е вечният шеф на средно ниво отговорност. Конформизъм, добра осведоменост, друг им върши черната работа.
Някой има ли спомен Атанс Мерджанов, Янаки Стоилов, Георги Пирински да са лансирали и защитили някаква новост, някого да са вдъхновили? Докато имат шапка, са силни, показват вариативност /Тодор Живков, Александър Лилов/. За истинско водачество нямат визия.