Източник: pexels.com
fallback

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор. Всъщност, дори и при някои хора, които мислят себе си са забавни, то липсва. 

И както при много други аспекти на личността ни, зодиакалният знак, под който сме родени, може да играе голяма роля по отношение на чувство за хумор. 

Тези зодиакални знаци нямат такова и смехът се среща значително по-рядко в ежедневието им.

Скорпион

Никога не знаем какво си мислят представителите на тази зодия. Те са като затворена книга и е малко вероятно да се засмеят, дори когато сме развеселени. 

Те правят опит за шега, но ако също не сме представители на тази зодия, тя едва ли ще бъде разбрана и дори може да се стори обидна. 

На кои други зодии им липсва чувство за хумор четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 6 години

Е хората поне научиха думата сарказъм от една дева :)))

22

Доби

преди 6 години

Скъпа Госпожо , явно не познавате Скорпионите изобщо . Аз самата съм представител на тази зодия . Да , ние сме странни , отмъстител ни , себелюбви , горди и т.н и т.н . Всички негативи , които се пишат за нас , са верни . Но хумора ни не е от тях . Ние иронизираме не само околните , но и нас самите ( въпреки , че хумора ни е малко черен и на моменти обиден ) . Но - най важното е - няма да намерите по - верни и всеотдайни приятели от нас . За Вас ще бъде чест да сме във Вашето обкръжение.

21

Анонимен

преди 6 години

Комуникация със Стрелец е веднъж на няколко месеца година да сподели ако желае похвали..., оплаче.Да разбере че все пак някой се интересува от тях и това е.Тогава всичко е ОК!

fallback