Източник: Bored Panda
fallback

Ако се разминем с Джейми Уилсън на улицата, сигурно ще го помислим за един средностатистически младеж – мускулесто тяло, сини очи. Едва ли бихме предположили, че той е един от близо 1,4 млн. транссексуални, които живеят само в САЩ. 

През 2015 г. Джейми взима смелото решение да започне прехода от жена към мъж, което шокира и отчуждава от него по-голямата част от приятелите и семейството му. 

"Отначало бях уплашен да се покажа като транссексуален, защото не давах никакви "признаци", както казват хората", пише той в Instagram, където сега се радва на над 300 хиляди последователи. 

След две години третиране с тестостерон, хирургия и упорити тренировки във фитнеса, 21-годишният Джейми успява да се сдобие с вида на човека, който винаги е бил в сърцето си. 

Макар напредъкът му да е учудващ, хората от предишния му живот, които казвали, че е "прекалено женствен", за да стане мъж, сега са заменени от членовете на транссексуалната общност, много от които иронично го критикуват, че е "твърде мъжествен". 

"Вие НЕ сте този, когото хората мислят, че сте. Вие сте този, когото знаете, че сте", допълва още Джейми. 

Негови снимки преди и след трансформацията може да разгледате в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 6 години

Рекламааа

52

Анонимен

преди 6 години

Не той, тия алчните "докторчета" са за...И не знам защо това се допуска да се извършва в разни клиники от американското законодателство и въобще където и да е.

51

Анонимен

преди 6 години

Тотален фейк. Има адамова ябълка. Как? Привъдена? Хаха. Въпрося е какъв е смисъла на тази "новина"

fallback