fallback

Общ преглед

Лято е, а отпускарският август вече чука на вратата. А това ни кара да мислим само за едно – за лятната почивка и разбира се, за море.

Със следващата галерия обаче ще се върнем няколко десетилетия назад, за да видим как почиваха на море жителите на СССР. Без големи реклами и шумни атракциони, но все пак морето си е море, нали?

Насладете се на следващите кадри, а още подобни може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Исти

преди 6 години

Ако по-рано не бяхме живели добре,сега нямаше да живеем зле. Едното е за сметка на другото: преди харчехме,сега плащаме сметките.

65

Анонимен

преди 6 години

Жалки пропагандни фотаграфийки , както всичко по време на комунизма и това е пропаганда поръчана от масовите убийци на върха

64

Анонимен

преди 6 години

Момчета и момичета, не знам на кой как му се струва че е било, но от филма който изгледах по руската телевизия разбрах че сме технологично изостанали на светлинни години. Тук много от вас плюят по руснаците за щяло и нещяло. Всеки слушал различни неща и си бърбори какво му е на езика но бъдете сигурни че няма на света държава която да се опре на Русия. Тези хора правят такива неща че главата не може да го проумее и се занимават с истинска наука а не с псевдо.

fallback