Източник: Pixabay
fallback

Понякога силно ни се иска да избягаме от суетата и сивото ежедневие, но къде е онова най-прекрасно и подходящо за нас място? Представяме ви универсален гид за всеки знак от зодиака.

Овен

Родените под този знак имат мощна енергия, която периодично трябва да „изпускат“, за да не прегреят от емоции. Те предпочитат луксозните пътешествия. Иначе могат да станат много раздразнителни, ако са изтощени. Но не биха отказали и екзотично пътешествие. Например преход през Хималаите и Индия, или сафари в Африка, дори конен спорт, но на Карибските острови.

Телец

Предпочитат да прекарат отпуска със семейството си. Ако нямат, избират да бъдат в голяма компания. Идеалният вариант за тях е да предприемат планирано във всеки детайл пътуване. Никак не им харесва спонтанността. За онези, които биха пътували със семейството подхожда тур в Disneyland. Харесват им тематичните паркове и пътуванията с кораби. Ще бъдат щастливи във Флорида, Атлантик Сити или пък на Ниагарския водопад.

Близнаци

Като въздушен знак, предпочитат удобството и бързината на въздушните пътешествия. Харесват им разходките в различни градове, любопитни са към местните обичаи, нрави, кухня. Най-добре биха се чувствали на места, където спортът и изкуството процъфтяват. За разлика от повечето знаци, Близнаци ще са щастливи и в дива гора. Биха се изкачили на Еверест, или пък ще се наслаждават на приливите в Нова Зеландия.

За останалите може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 6 години

Не знам за смешна, но със сигурност астролгията е измислена и от нея няма полза! Истината за нея винаги е старателно прикривана. Не е ли парадоксално, че човешкият живот може да бъде анализиран с картина на астрологичните небеса, при това различна от действителната (астрономичната)?

3

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да е смешна астрологията това дори вече не е астрология ами просто си ги смучете от пръстите тия "статии"...

2

Анонимен

преди 6 години

Секс секс

fallback