fallback

Общ преглед

Може да звучи парадоксално, но само за последните 20 години човечеството е произвело повече продукти от пластмаса и найлон, отколкото за целия XX век.

Още по-лошото е, че близо половината от тези продукти се използват само веднъж, след което се изхвърлят. И макар да е все по-модерно, все още малка част от тях се рециклират отново.

В следващата галерия ще ви покажем част от ужасните последствия за природата от човешката дейност и глупост. Вижте ги, а още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Решение!

преди 6 години

Едно от решенията е да се използва биопластмаса. А найлоновите торбички да се заменят със хартиени.Най ефективното растение за производство на биопластмаса и хартия е конопа! Даже най качествената и здрава хартия се получава именно от коноп. Също и платове за дрехи които са много по здрави от памучните.От коноп могат да се правят и биогорива. А семената пък са хранителни и съдържат ценни мазнини и елементи.Потърсете и прочетете за конопената индустрия преди ерата на петрола!

8

Анонимен

преди 6 години

Ми някой насилва ли ги да правят по 100 деца и да ги учат да си хвърлят отпадъцоте на улицата?В блокът в който живея обитават няколко от тия -цветните.Правят отпадъци горе долу колкото 200-300 човека от нормалните.Даже обясняват как трябвало всеки един от тях да има по 7-8 чистачки за да им следи изригванията.Ако нещо им кажеш-ножове,брадви,звънкат на още кафяви братчеди.Става драма и инфекция.Такива са си те.Така им е животът.

7

до 7

преди 6 години

ами ние дори и космоса сме оsралi, около земята кръжат хиляди тонове космически боkluк

fallback