fallback

Общ преглед
Синът и дъщерята на две от най-богатите семейства в Русия се ожениха на екстравагантна церемония в Лос Анджелис.

Пищното тържество е излязло на младоженците около 10 млн. долара и ако съдим по снимките е изненадващо, че не е струвало дори повече.

Лолита Османова, 22-годишната дщеря на Елдар Османов, един от енергийните олигарси на Русия, се омъжи за Гаспар Авдолян, синът на телеком магната Алберт Авдолян.

А двамата млади избраха да минат под венчило не къде да е, а в "Dolby Theatre" - мястото, където се провежда церемонията за връчването на Оскарите, пише "Business Insider".

Събитието обаче можеше да задмине дори Оскарите по пищност. Само цветята са стрували над $500 000, а освен посрещане с музиканти, танцови изпълнители, гостите са се насладили и на изпълнения от Лейди Гага и Джейсън Деруло.

Гостите пък са се разходили по своеобразна "Алея на славата" - имената им са били изписани на звезди върху килима.

Руски сайтове се шегуват с тържеството, отбелязвайки, че ако някой иска да задмине пищността на тази сватба очевидно трябва да отиде поне до Марс.

 

Congratulations to the beautiful couple #gasparlola so glad that I have added a beautiful touch to this unforgettable night. #weddingdress #hautecouture #zuhairmurad

Публикация, споделена от Zuhair Murad (@zuhairmuradprivate) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 3 години

Номер 44, колко прав си бил. Само не 3 месеца, ами 1 година по-късно е разводът 😅

45

11

преди 6 години

Ако бяха направили нормална сватба щеше да им излезе около 100 000$ ама те не да се покажат... С тия 10 милиона ако бяха хванали 100 човека по 100 000 излиа да им дадат да си оправят живота с преквалификация (учене на език и друго.. че дори и малък апартамент могат да си вземат) щяха да спечелят много повече... Проблема на бедноста са богатите който стискат парите.. Парите са за се харчат. Икономиката се движи от бедните който харчат и последната си стотинка.Богатите само рушът икономиката.

44

Дзъ

преди 6 години

И тия крадат та се пушек вдига... нашите изостават. Само наминавам

fallback