fallback

Общ преглед

Политици, бизнесмени, артисти, партньори и приятели минаха по червения килим в ресторант "Ловен парк", за да станат част от 20-годишнината на ресторанти "Виктория". Те бяха посрещнати с чаша вино от собственика Георги Илиев и станаха част от изискано парти, подправено с българска музика, качествени напитки и гурме специалитети.

Цветан Цветанов със съпругата му, банкерите Иван Искров и Левон Харпацумян, Веселин Маринов, Евгени Минчев, Любен Дилов-син, отец Дионисий, който пристигна в компанията на бившия премиер Ренета Инджова, се оказаха приятели по вкус и вдигнаха наздравици за домакините.

Пред над 100 отбрани гости думата взе Георги Илиев, който благодари на екипа си, както и на всички, които са им помагали и в хубави, и в трудни моменти.

"Радвам се, че през тези 20 години създадохме приятелства. Приятелства, обединени и от вкусната храна. Това е само началото", заяви той под бурните аплодисменти на присъстващите.

За доброто настроение се погрижи Любо, който представи част от най-големите си хитове и провокира гостите да оставят чашите и да акостират на дансинга. Той направи импровизиран дует с Мария Илиева, по-късно се сформира и трио с Богдан Томов и Ники Кънчев.

В разгара на партито небето пък бе озарено от пищна заря, като топовните салюти бяха далеч повече от 20-те години на "Виктория".

На по-късен етап към купона се включиха Рут Колева и Миленита. С танцова стъпка и добро настроение се присъедини и победителката в третия сезон на Masterchef Божана, която не пропусна да оцени с Отличен (6) празничното меню. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 6 години

Когато Цецо Цървуланов е в центъра на групата, коефициента на интелигентност скача двойно. А като му припява Веско Маринов, тройно. И крадеца Искров там. Събрали са се все хайдуци но са си взели и музикален съпровод. Хем крадат и лъжат, лъжат и крадат но и гавази ги вардят. Обича ги народа. Ако ги набара народа, ще ги удуши от любов. Особено *** като Веско Маринов.

8

Иван

преди 6 години

Хубаво е да има снимков материал, за да знаем престъпниците кои са и как се събират и най-важното - кой с кой дели откраднатото. Правете си изводи нашия "елит" и "музиканти" в какви кръгове се движат!

7

До 1

преди 6 години

Кво ти е виновна държавата ? Навсякъде хората се събират по интереси . На запад даже си имат и специални клубове,дето обикновен човек не може да стъпи.

fallback