Източник: Reuters
fallback

Много мъже искат момичета с идеално тяло, а този идеал включва и големи гърди. Доста неправилно схващане, момчета, защото по-малкият бюст в никакъв случай не означава, че на цялостната визия на тялото ѝ липсва нещо. Всъщност малките гърди могат да имат множество качества. Ето защо.

Не е нужно да носим два сутиена, когато отидем да тичаме

Един спортен сутиен е напълно достатъчен и не е нужно да се притесняваме, че ще се наложи да перем два.

Мъжете търсят очите ни, а не гърдите

Когато гърдите са по-малки, не бива да се тревожим, че мъжете ще отправят поглед към бюста. Вместо това, спокойно можем да проведем разговор с тях, докато ни гледат в очите.

Кои са останалите четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

бивша учителка

преди 6 години

...мъжът е лекар, момичето е с равни бели зъби, около 47 кг, средно интелектуално ниво, винаги усмихната, обича танците...

30

бивша учителка

преди 6 години

Познавам млада жена, идеална стройна пропорционална изящна фигура, ръст 165 см, чиста кожа, фини черти на лицето, облечена младежки модерно винаги с вкус, студентка, заможно семейство. Има връзка с мъж от около година, работещ, заможен, към 30-годишен. Отношенията са се изчерпали, той иска да се разделят, тя не. Гледам я преди 3 месеца - бюстът два пъти по голям. Не помогна. Пак не я иска. Не се сещам за случай, когато мъж се е задържал с някоя жена заради бюста.

29

Фифиянис

преди 6 години

Големите цици след време увисват,тежат и миришат на умрял пор!

fallback