Източник: boredpanda.com
fallback

Докато някои от нас имат късмет да се раждат с равни зъби и красива усмивка, при други не е така. Те трябва да се справят с този проблем, който може да навреди дори и на начина им на живот, всеки ден. 

За радост, днес денталната медицина е достатъчно напреднала, за да предложи решение не просто за счупените зъби, но и да върне увереността в усмивката, когато зъбите са изкривени. 

Историята помни невероятни трансформации, запечатани в снимки, които са резултат на носене на брекети, а в някои случаи дори и операции.

Сред тях присъстват и някои известни личности, включително Кристиано Роналдо, Том Круз и Майли Сайръс.  

Снимки на изумителните промени преди и след носенето на брекети може да разгледате в  галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Брекети друг път! Това са фасети, които обличат изцяло изпилените истински зъби и човек може да постигне каквато си иска форма.

7

Анонимен

преди 6 години

Разгледах галерията. Видях, че на младежите са им избили всички живи зъби и са им сложили чене. Мисля, че подходът е грешен. Като имат пари за подобна кардинална имплантация, се очаква да са можели да отидат на зъболекар, още докато се формира захапката. Изключително лошо е да се избиват зъбите. Всеки от тях е свързан с някакъв вътрешен орган и е нарушена енергийната циркулация. Отделно - за последната снимка, кучешките зъби са с изключително здрава основа, различна от общата. Било е разбиване

6

Анонимен

преди 6 години

Нормални рептилски зъби. Том Круз е най-зловещ с тоя зъб по средата на лицето. Обикновено под носа има междузъбие, а не зъб.

fallback