fallback

Общ преглед

Независимо какви животни отглеждаме у дома, това което ни свързва с тях е само едно - любов.

Когато обаче ги оставяме сами вкъщи ситуацията става често неуправляема. Дали защото страдат за нас или отмъщават, че сме ги оставили без компания - това няма значение. Значение има, че пораженията са като след война.

Но пък им прощаваме и ни остава само да покажем на останалите поразиите. С усмивка!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

:)

преди 6 години

Комшиите имат голям котарак и куче. Двете животни не се бият, отгледани са заедно от малки и са свикнали едно с друго.Правят комбина, за да отворят хладилника. Котаракът кляка на задни лапи, а ноктите на предните забива в гумата на вратата на хладилника и се полюшва встрани колкото сили има, а кучето дебне точно този момент, за да захапе дръжката на хладилника и да я дръпне в същата посока. После излапват цялата храна.И съседите по принуда купиха хладилник с ключ!

10

9

преди 6 години

След 2год се разболя и докторите не успяха да го спасят.... А аз не можах да го преживея и повече не искам да гледам коте в къщи - страшно се привързвам и после тежко преживявам загубата.

9

Анонимен

преди 6 години

Аз обожавам котки и си бях взела преди години много красиво ангорско котенце Майки, стана много красив котарак, но и капризен. И понеже имах силни угризения че го държим само в апартамента и не го извеждаме (а той не понасяше други хора, криеше се от непознати), веднъж го взехме с нас на почивка в планината . Слагам го на приказно красива поляна с цветя и борове, с чист въздух и той вместо да си играе, гледа разтревожено , мяука и бяга да се крие под дърветата. Чак като го върнахме във вилата, в стаята се успокои. Но си търсеше апартамента с познатата обстановка. След 2год се разболя и доктори

fallback