Източник: Reuters, архив

Не би ли било чудесно, ако знаехме кой би бил най-подходящият човек за нас? Някой, който би могъл да оцени недостатъците ни, да ни направи по-добър човек и да внесе голяма радост към живота ни?

Понякога родителите и приятелите ни мислят, че знаят по-добре от самите нас. Те дори може да се опитат да ни запознаят със случайни хора на нашата възраст. 

И въпреки че ние най-добре трябва знаем кое е най-доброто за нас, понякога изборите, които правим, се оказват грешни. Астрологията може да ни помогне да определим какъв човек най-добре би ни подхождал. 

От какъв тип жени се интересува той, според зодията си?

Овенът се нуждае от амбициозна жена

На мъжете от тази зодия им трябва жена, която не просто може да се справи с тях, но и може да ги предизвика. Тя няма да се оттегли или да подари победата. Жената, от която се нуждае мъжът Овен, си взима това, което иска от живота, и никога не се плаши от предизвикателството. За амбициозната жена няма пречки или проблеми, тя просто намира начин да победи.

Мъжът Телец има нужда от земна жена

Телецът се нуждае от жена, която е чувствителна и се наслаждава на удоволствията с всичките си сетива. На нея не ѝ трябва лукс, а нейният дом е уютен и приветлив. Тя е спокойна, здраво стъпила на земята и много мила. 

Каква е подходящата жена за представителите на следващите четири зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase