Снимка: Архив, Reuters
fallback

Втората книга на Иванка Тръмп "Women Who Work: Rewriting the Rules for Success" ("Жените, които работят: Пренаписване на правилата за успех") излезе на пазара, предаде Асошиейтед прес.

Тя предлага смели съвети на жените за напредък на работното място, балансиране между семейния и професионалния живот и търсенето на лична реализация. Авторката ще дари приходите за благотворителност.

Иванка Тръмп избра да не прави реклама на изданието, за да избегне намеците, че използва неправомерно платформата на Белия дом.

Дъщерята на Доналд Тръмп издаде наръчника за самопомощ "Козът Тръмп" през 2009 г. Той представлява компилация от съвети за работното място, истории за нейния баща бизнесмен и вмъкнати имена на знаменитости.

Естествено е мисленето на Иванка Тръмп да се развие от тогава. Вече на 35 години, тя е омъжена и има три деца.

Тя стана защитник на жените, има моден бранд и е неплатен съветник на президента на САЩ. Докато първата й книга е дръзка, то новата е със сериозно звучене.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

анонимен

преди 6 години

и благодарение на нея сащ изпратиха 58 ракети кьм сирия господ бавино не забравя

8

Анонимен

преди 6 години

Какви съвети ще дава, баща й президент милиардер, всичко се случва безпроблемно, вкъщи детегледачка, чистачки. Та тя ли ще дава съвети, дали е балансирала между 9 часов работен ден, 2 часа път, пазар, готвене, чистене, писане на домашни и ....Не го разбирам, но е факт, че не само тя, но и много други жени, които са с гръб и пари, лесно дават съвети и не разбират защо други не могат да от скочат от дъното. Ама нали някой трябва да те дръпне/бутане.

7

до онбашията

преди 6 години

Има професии, където красиви със стайлинг не са желателни.

fallback