Източник: Reuters, архив
fallback

Депресията може да засегне всеки един от нас. Независимо дали просто имате лошо настроение или не можем да спрем да плачем, депресията е един гигантски спектър от емоции.

Тъй като имаме различни начини за справяне с депресивните състояния и един и същи метод може да не работи еднакво добре при всеки. 

Окачва се обаче, че представителите на някои зодиакални признаци са по-склонни да страдат от депресия, в сравнение с други. Тези, които са по-интуитивни и емоционални, са застрашени в по-голяма степен, защото винаги мислят как могат да помогнат на другите.

Кои са четирите зодиакални знака, при които тази опасност е най-голяма?

Телец

Телецът склонен към депресия, защото предпочита да бъде с някого, когото обича, вместо да прекарва времето си сам. 

Често за него е трудно да открие щастие в самотата, защото се чувства най-комфортно, когато е заобиколен от любимите си хора. Депресията може да засегне Телеца, когато най-малко я очаква. 

За тези, които не ги познават, може да изглежда, че имат чести промени в настроението, които никога не спират, но за Телците, това просто се опит да се адаптират към всекидневния живот. 

Кои са останалите зодии вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Рибата е най-слабохарактерно. Посредствен. Депресията им е перманентно състояние.

15

Анонимен

преди 6 години

Рак е в депресия. Хах.. на всяка спирка гаджета има. А... Да! Това ще е от депресията.

14

Анонимен

преди 6 години

Като ви гледам статиите и ми става ясно, що за психология имате.ТАКИВА глупости пишете, че ако някой се връзва на тия псевдонаучни писания е за лечение.Везните да имат депресия и нужда от съчувствие? ха, ха, ха!Затова ли ми се натискат като червиви - щото мислят, че съм в депресия и имам нужда от съчувствие?Няма такава тъпотия!

fallback