Източник: Синдарела ескорт
fallback

Румънският модел Александра Кефрен успя да продаде своята девственост за 2,3 милиона евро. Крупната сума е платена от бизнесмен от Хонг Конг.

Миналата година, когато бе на 18, тя трогна британците в тв интервю със сълзливата история, че продава девствеността си, за да може да учи в Оксфорд.

Александра предложи първия си секс срещу милион евро или около 850 000 паунда. Идеята ѝ хрумнала, след като изгледала филма "Неприлично предложение" – в него героят на Робърт Редфорд предлага на Деми Мур 1 милиард долара, за да прекара нощта с нея.

Освен за образованието ѝ в Оксфорд, Александра искала да плати и дома на родителите си.

Тогава тя пусна предизвикателни снимки в различните социални мрежи, за да привлече повече кандидати.

Интересът към нея бил огромен и заваляли предложения от цял свят, а най-високата оферта била на анонимен мъж от Хонк Конг.

"Бях твърдо решена, че по-добре да продам девствеността си, отколкото да я подаря на някой бъдещ приятел, който така или иначе ще ме напусне в някакъв момент", категорична е девойката.

Част от сумата ще отиде в агенцията "Синдарела ескорт", която организира срещата, резервира хотела и ще придружава Кефрен до запознанството ѝ с бизнесмена.

Румънката призна, че вече е говорила с купувача и взаимно са се харесали.

Още любопитни новини може откриете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Др. Ебчев

преди 7 години

Може да и пришия цип на входа ,кога иска да отваря кога иска да затваря..

16

Антрополог

преди 7 години

Тоя от Хон Конг ,може и да не я отвори,след първите 6 см ще е като нова.Но ще дойде момента в ,който след 2-3 години ще се продава за 100Е в Амстердам.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако питаш ***, той веднага ще отсече, че за първи секс с девственица трябва да се плаща, но да му плати тя на него.Няма значение, че е на годините на баща й и че е дебел, плешив и женен.

fallback