fallback

Общ преглед

Все по-назад в нашите спомени остава времето, в което соцвозилата бяха единствените, които обикновеният българин можеше да си купи.

Това обаче, че Ладите и Москвичите са били без алтернатива, далеч не значи, че не са имали нужда от реклама. И то каква – истинска съветска реклама чрез постери и плакати. Част от тях – на английски език, за външния пазар.

Вижте в следващата галерия най-интересните реклами на авто легендите от СССР. А още подобни снимки може да откриете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 7 години

РАФ беше много добра и здрава машина.За времето си

40

Анонимен

преди 7 години

И вицове имаше по повод рекламите:" ЗИЛ5 - хорошая машина. От Одеси до Варна доэхал без ремонта".( Защото са го возили с кораб. Главоболията следвали на сушата.)

39

Шматко фонХамбургски

преди 7 години

Докато живеех в БГ карах една лада на родителите ми 1600 модел 1978 г . и бях много доволен ремонти подчти не помня да са и правени смяната на гуми , масло и филтри не го зачитам . Ладата в момента е в едно село където все още се движи . Освен че е що годе удобна за път е мега удобна за секс . Що колежки съм ги водил по поляните около София леле като се сетя само . В Хамбург от 84 г съм сменил 20 коли най-доволен съм бил от БМВ Е34 530 И . От 86 г всичко е еднакво пластмаса и гума ***

fallback