Снимка: Reuters
fallback

Анджелина Джоли, която е в Камбоджа, за да представи новия си филм, се докосна и до местната култура... и кухня.

Тя и децата й опитаха пържена тарантула, като дори участваха в процеса на готвене.

"Искаш ли да си поделим един паяк?", попита сина си Мадокс, преди да вкуси част от отровното животно.

А как развила вкус към гадинките?

"Щурци, почва се със щурци!", обясни Джоли пред BBC. "Щурци и бира, а после просто се прехвърляш на тарантули!".

Е, това е истински допир с местната кухня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

G

преди 7 години

Кое е нецензурно в смок??? Павлова

17

ПИСНА МИ...

преди 7 години

ПИСНА МИ ВСЕКИ ДЕН ДА ЧЕТА ЗА ТАЗИ АЗ ДОРИ НЕ Я ХАРЕСВАМ АКО БЕШЕ ЗА НЯКОИ БЪЛГАРСКИ ЛИЧНОСТИ ЩЕ ГИ ОПЛЮВАТЕ А ЗА ТАЗИ МЪЖЪТ И ДЕЦАТА И НЕЗНАМ ДАЛИ ИМА НЯКОЙ ТОЛКОВА ДА ПРЕМИРА КАКВО СТАВА С ТАЗИ АНДЖЕЛИНА

16

аз

преди 7 години

Баси това дори в БИ БИ СИ го има...

fallback