Анджелина Джоли, която е в Камбоджа, за да представи новия си филм, се докосна и до местната култура... и кухня.
Тя и децата й опитаха пържена тарантула, като дори участваха в процеса на готвене.
"Искаш ли да си поделим един паяк?", попита сина си Мадокс, преди да вкуси част от отровното животно.
А как развила вкус към гадинките?
"Щурци, почва се със щурци!", обясни Джоли пред BBC. "Щурци и бира, а после просто се прехвърляш на тарантули!".
Е, това е истински допир с местната кухня.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
18
G
преди 7 годиниКое е нецензурно в смок??? Павлова
17
ПИСНА МИ...
преди 7 годиниПИСНА МИ ВСЕКИ ДЕН ДА ЧЕТА ЗА ТАЗИ АЗ ДОРИ НЕ Я ХАРЕСВАМ АКО БЕШЕ ЗА НЯКОИ БЪЛГАРСКИ ЛИЧНОСТИ ЩЕ ГИ ОПЛЮВАТЕ А ЗА ТАЗИ МЪЖЪТ И ДЕЦАТА И НЕЗНАМ ДАЛИ ИМА НЯКОЙ ТОЛКОВА ДА ПРЕМИРА КАКВО СТАВА С ТАЗИ АНДЖЕЛИНА
16
аз
преди 7 годиниБаси това дори в БИ БИ СИ го има...