Снимка: кадър YouTube
fallback

Грейси Рейнсбъри и Одри Доринг могат да кажат смело, че са пресъздали ерихкестнеровата "Двойната Лотхен".

Двете момичета са пораснали на стотици километри една от друга. Те са близначки, осиновени от различни семейства, малко след като са родени.

Осиновителите им не знаели, че децата им са близнаци до декември м.г., когато майката на Одри намерила снимка на двете бебета заедно, снимани с китайската си приемна майка.

Успяла да намери близначката на детето си и момичетата се видели за първи път чрез FaceTime. А наживо се видели за първи път във вторник.

Грейси живее в Ричланд, Вашингтон, а Одри живее в Уосау, Уисконсин.

Одри разказва, че преди да срещне близначката си се чувствала "сякаш нещо липсва". Грейси пък била ентусиазирана и щастлива от срещата, въпреки че чувството било доста поразително.

А как въобще се разбрало, че момичетата са близначки? Майката на Одри искала да й подари за Коледа копие от съобщението във вестника, че момичето е постъпило в сиропиталище. Подобни "реклами" са често срещани в Китай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

I

преди 7 години

До Анонименда и аз го прочетох 4 пъти и нещо не схващам...

2

Анонимен

преди 7 години

"Майката на Одри искала да й подари за Коледа копие от съобщението във вестника, че момичето е постъпило в сиропиталище. Подобни "реклами" са често срещани в Китай." - обяснете ми моля.Или аз съм *** или някой е превеждал безсмислено.

1

i.e.

преди 7 години

Невероятно :)

fallback