Снимка: Дейли мейл
fallback

Ако сте жадуващ за приключения турист, но нямате идея за къде да бъде следващия ви билет - погледнете тази карта. Тя е направена на базата на информация от Световната банка и Рекордите на Гинес – та до свободна такава в интернет, пише "Дейли мейл".

Резултатите варират от зловещи до умопомрачителни. В нея са описани всичките държави и в какво те са №1. Е, не навсякъде е цветя и рози, а част от тях звучат невероятно на базата на познанията ни.

Ако за вас най-важно е какво усеща небцето, непременно трябва да посетите Япония. Там има най-голямата концентрация на ресторанти с невероятните три звезди Мишелин. Ако пък искате да общувате с милиардери трябва да се насочите към Великобритания. Там е най-голям шанса да срещнете супер богаташ.

Може би е шокиращо, но гей порнографията е разпространена най-много в Пакистан. Южна Африка все още няма конкуренти, когато става въпрос за смърт. САЩ пък са недостижими по отношение на спама в електронната поща.

Когато чуете кокаин сигурно първата ви асоциация е Колумбия, но палмата в картата е връчена на Перу, а за Колумбия остава щастието.

Най-бързият интернет пък въобще не е в Силициената долина или нейде из технологичните центрове на Азия. Най-бързият Wi-Fi е в Литва.

В Канада пък използват най-често Wi-Fi за Facebook, защото хората там влизат по-често от всеки друг на тази планета.

Русия е номер едно по използване на камери в превозваните средства, а Турция е попаднала в класацията с неприятния факт, че в страната има цензура в Twitter.

Холандия оглавява списъка за пиещите кафе, а в Норвегия има изобилие на хранещи се с пица. В Испания са най-толерантни към гейовете, а Франция пък била рай за любителите на уискито.

В черната класация попада Беларус, меката на употребяващите алкохол. Хондурас са номер едно по убийства, а в Ангола има най-висока детска смъртност.

Как е на Балканите? България е номер едно при отпуска за майчинство. Очаквано, Гърция е рай за любителите на сиренето и кашкавала, а Румъния дори не са ги отразили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

Най-дългото майчинство, криви краставици. Масово жените си гледат децата до 2 г., въобще не работят или работят по няколко часа седмично. Майчинство, гарнизоно с мрънкане от работодателя, не реални осигуровки а след това с психологически тормоз и обиди към детето. Чудно, идвате в България да раждат е деца.

13

Анонимен

преди 7 години

Това е писано от Издислав. Поредният безмозъчен наглосаксонец с орнаменти. Предимно отзад.

12

Анонимен

преди 7 години

От статията разбрах че тия във Япония хапват гуми! Баси майката!

fallback