Снимка: Vogue

На работа основната ни цел да е се обличаме така, че да впечатлим всички свои колеги, особено ако те са от типа хора, които обръщат внимание на детайлите.

И докато различните офиси си имат свой специфичен дрескод, интересно е да научим какви са неписаните правила, задължителни за спазване.

Когато става въпрос за офис дрескод, най-лесният начин е да изброим основните места, на които се бърка и с които да се застраховаме от неправилно впечатление.

Представяме ви 6 основни грешки с дрехите, които ни карат да изглеждаме непрофесионално.

1. Твърде разголено

Обикновено твърде разголените тоалети никога не са подходящи за работното място. Добре е да разберем, че вечерните заведения и мястото, на което си изкарваме парите, не са едно. Съобразявайте се с дръзките акценти и оставете малко на въображението.

2. Не можете да вървите на обувките

Най-голямата грешка на работното място, след разголването и несериозното огромно количество грим, е да не можете да вървите на обувките си. Високите токчета могат да направят жената да изглежда зашеметяващо... или отблъскващо.

3. Дънки с кръпки

Моля ви, оставете дънките с кръпки и разкъсани елементи за уикенда. Не просто, че не са подходящи за корпоративните офиси, но и ви карат да изглеждате повече от несериозно.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase