Карли Клос; Снимка: Instagram
fallback

Празниците бавно, но сигурно идват, а ако има едно нещо, което със сигурност искаме да постигнем, то е съвършен външен вид.

Шопингът предстои, а ние със сигурност имаме поне няколко идеи какво точно искаме да си облечем или поне откъде да се сдобием с перфектната визия.

Когато стане въпрос за грим обаче, все не можем да се решим дали да акцентираме върху устните или върху очите.
Добре знаем за правилото, че подчертаване на една част е достатъчна, а когато е повече от една рискуваме да изглеждаме неестествено и твърде нагримирани.

И въпреки това не винаги можем да решим дали нещата клонят в полза на устните или на очите.
По този повод днес ви представяме малко празнично вдъхновение за грим от супермоделите, които със сигурност никога не грешат в тази сфера.

1. Тъмни устни
И тази година водеща тенденция са много тъмните устни. Това е нещо, за което се радваме, тъй като ефектът се постига за секунди и единственото, което трябва да направим, е да изберем подходящ цвят. Не забравяйте, че тъмното червило само по себе си е абсолютно достатъчно и няма нужда от нищо върху очите като грим.

2. Опушени очи с цвят
Класическите опушени очи добиват своя модернизиран вариант за есен-зима 2016 с добавянето на ярък цвят. Добър избор е червеното, поставено само в периферията, тъй като внася доза мистичност и празничност в погледа.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback