Снимка: SWNS
fallback

Представяме ви най-луксозната къща на колела в света, чиято цена е 378 хиляди британски паунда или към 420 хиляди евро.

Въпросният кемпер с марка Morelo може да се похвали с подово отопление, двойна спалня, баня с тропически душ, панорамен покрив и дори с гараж за един автомобил.

Луксозният кемпер разполага със сателитна телевизия и добре оборудвана кухня. Двигателят на ултра модерната къща на колела пък може да се сравнява с този на Lamborghini Aventador.

Morelo The Empire Liner ще бъде показана на британците на изложението в Motorhome & Caravan Show 2016, което ще се проведе в град Бирмингам тази седмица.

От фирмата споделят, че са прекарали почти една година в проектиране и разработване на новия луксозен кемпер, който би трябвало да впечатли всички ентусиасти, които се вълнуват от каравани и кемпери и в същото време обръщат внимание на детайла.

Вижте снимки на кемпера в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Един българин

преди 7 години

Не знам дали е за богатите американци или за бедните американци, ама подобен автобус-кемпер-каравана го имаше във филма "Запознай се с нашите" или по-скоро следващия филм от поредицата.Кемперът беше на Робърт Де Ниро, в ролята на пенсиониран агент от ЦРУ.И естествено като такъв, беше приказно богат а и неговият кемпер беше оборудван със специална техника, СРС-та и какви ли още не чудеса!

14

пълен член

преди 7 години

схванах

13

Анонимен

преди 7 години

До: номер 10В началото не ти разбрах идеята, но сега ми просветна вече.Все тая. По същата логика "Вашингтон" трябва да се казва "Уошингтън", "Неапол" трябва да му казваме "Наполи", а да не говорим че Рим трябва да се казва "Рома"!Това последното обаче е много политически объркващо щото прилича на столицата на една наша малцинствена група.Аре, нема нужда.Кемпер си е кемпер на български и няма нищо лошо в това.И британската лира не е "паунд".

fallback