Общ преглед

В един от многото бордеи в Невада наскоро 20-годишна жена постъпва на работа. Но тя не е там, за да изкарва пари със секс.

Вместо това Катрин Стоун, която си мечтае някой ден да стане адвокат, продава нещо, което жените в бордея не могат да предложат: Девствеността си.

Както самите бордеи, изборът на Стоун е скандален, особено за онези, които смятат, че девствеността на момичето може да бъде отнета само заради любов. В очите на самата Катрин тя прави точно това.

През 2014 г. семейството на Стоун губи дома си при пожар. Без застраховка, те били принудени да останат в унищожената собственост и да живеят там. 

По-късно дошъл денят, в който Катрин се ровела из Facebook и ѝ попаднала на статия за бордеите и парите, които правят.

"Накара ме да се замисля - Уау, това е шанс да поправя всичко онова, което трябва да се поправи!", споделя Катрин пред CNN.

Проституцията се практикува навсякъде по света, но в щата Невада проституцията е легална. От 2015 г. насам в щата има 19 бордея. Денис Хоф притежава няколко от тях и именно към него Катрин се обръща за помощ.

Денис, който твърди, че получава няколко подобни оферти на седмица, се е съгласил да участва в продажбата на девствеността на Катрин при условие, че вземе 50% от сумата, която крайният "купувач" ще плати.

И така, в опит да спаси семейството си, Катрин събира нещата си и напуска дома си, за да заживее в един от бордеите на Денис.

"Хората твърдят, че трябва да го направиш заради любов", обяснява Катрин за най-популярния сценарий за загуба на девствеността.

"Но ако помислите, аз го правя, защото обичам семейството си", допълва младата жена.

Ценя себе си!

Решението на Катрин не се приема с възторг от всички.

"Четох статия за себе си, която ме накара да плача", спомня си Катрин. "Беше писана от християнка, тя твърдеше, че нямам себеуважение, и аз не съм съгласна. Очевидно ценя себе си!", посочва момичето.

В момента търгът за нейната девственост е с наддавания за малко над $400 000 и тя чака да получи следващата оферта.

"Чакам за мъж, с който ще почувствам връзка, сякаш изживяването ще е специално и за двама ни", обяснява тя. "Наистина не е само за парите!", настоявя тя.

Но докато чака Катрин има договор с бордея и тя трябва да забавлява мъже, които търсят различни изживявания от секс, обяснява момичето.

"Правя малки партита. Масажи, много невинни неща. Първото ми преживяване тук беше много страшно. Всичко беше толкова ново!", споделя жената.

Но дори след като продаде девствеността си, Катрин няма намерение да напусне бордея веднага.

"Очаквам да продължа да работя тук в следващите 5 години", казва тя. "Планирам да уча право в бъдеще!", споделя Катрин плановете си.

Правото на избор

Денис Хоф, собственикът на бордеите, често е критикуван, че се възползва от жени в нужда. Бизнесменът има над 500 жени, които работят в различните му заведения из Невада. Колкото до Катрин, той е съгласен - наистина е доста скандално.

"Неин избор е. Не мисля, че е добра идея за едно момиче да изпие 6 текили и да загуби девствеността си на пода на банята в общежитие. Ако тя иска да я продаде, това е чудесно!", обяснява бизнесменът.

И ако това звучи като нещо, което сводник би казал, Денис не е съгласен: "В най-чист вид, да, аз съм сводник", признава мъжът. "Аз съм човекът, който води клиент до момичето. Разликата е, че имам лиценз да го правя!"

А Катрин... тя е съгласна с това. "Имам правото да избера какво да правя с тялото си", казва момичето. "И в тази икономика - можете ли да ме обвините?", довършва Катрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар