Снимка: кадър, Youtube
fallback

Хиляди хора в Женева преживяха същински ужас. Причината за това: неидентифицирани летящи обекти, разходили се над местен стадион.

Обектите с форма на диск били три - два по-малки и посредата голям. Всичко това е заснето на видеото по-долу. Много клипове и снимки се появиха в социалните мрежи.

Чувал се е и писквил звук. Сред виделите странния обект е и уругваския футболист Матиас Виткиевиез: "Видяхте ли го и вие? НЛО над индустриалната зона!"

Всичко се случило около 8.30 ч. местно време, а НЛО-то изчезнало след 20 секунди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 7 години

"Те са тук от хилядолетия. Могат да ходят из цялата вселена. Имат всичко - здраве, безкраен живот, безкрайна енергия. Само ние заблудените си мислим, че сме нещо. Те създрават планети и цивилизации и ги унищожават. Само дето се правим на важни. Но ДА, наистина идват. Наистина отвличат хора. Наистина контролират живота."Само да питам - а ти откъде знаеш?

22

Анонимен

преди 7 години

не им ли трябва бензин за тези чинии ? защо не полетят малко над ИД,там - петрол,колкото щеш.

21

Анонимен

преди 7 години

Като трябва да си правят селфита си правят 20 мегапикселови снимки.Виждат се ясно неща с размер около милиметър.Когато трябва да снимат нещо което може да извънземно винаги снимат с първите нокии с фенерчето с VGA камера и задължително им треперят ръцете.

fallback