Снимка: Facebook
fallback

Животът на рожденичката Мейси Странг е далеч от онова, което смятаме за здравословен, но тя навърши 102 години.

Тя не твърди, че това е тайната на дълголетието, но пуши по 20 цигари на ден от 75 години насам. Също така пие и по чаша червено вино преди лягане.

65-годишният й син казва, че любимата храна й са бананите. Любовта си към плода развила, докато работила като журналист.

Винаги пушила, докато е на пишещата машина, а липсата на време я принуждавала да хапва набързо по един банан и да продължава с работата.

Започнала да пуши още като тийнейджър, но ги спряла за малко. Озовала се в болница със счупена ръка.

Заради възрастта на жената и здравето й синът й се съмнява, че хората придобиват всички проблеми от цигарите. Доказателство за това била й смъртта на баща му, съпругът на Мейси. Той спортувал редовно, но починал на 65 г.

Мейси не приема никакви лекарства, няма нужда от тях. Това е рядкост за хора на подобна възраст. Нещо повече, тя дори не изглежда като столетник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ха ха

преди 7 години

всички димящи имат такива легенди :) ... живяли си с по кутия на ден до дълбока старост . аз лично съм погребал вече 3-*** пушачи познати и то преди да навършат 50г. вервайте на такива статий :) па в квартала сигурно от тия дето и пият и пушат поне 10-*** има преди 50г. да навършат... пушат три типа хора: глупавите, бедните и младите... може и да е комбинация от трите ;)

21

Анонимен

преди 7 години

15, ако има пушач в семейството, другият иска или не иска става пасивен пушач, а пасивното пушене е поне толкова опасно колкото активното!

20

Марк Твен

преди 7 години

Всеки пушач знае по една история за столетник или 80-90 годишен дядо или баба доживели до дълбока старост пушачи, както и истории за млад човек починал млад без да е пушил.По-важното е да видим къде ли са сругарите и другарките пушачи на тази дама. Защо е сама?Винаги има изключения.Може ли всеки един пушач да каже, да аз ще съм изключение и няма да се разболея.Има ли такива които пушат цигари на кутиите на които да пише:Пушите цигари които няма да ви разболеят, освен това намя да платите за тях.

fallback