fallback

Общ преглед

Много хора си правят по няколко селфита, докато достигнат до кадър, който е достоен да се появи в профила им в социалните мрежи. А тази снимка трябва да е перфектна, за да събере максимален брой харесвания и да бъде оценена по достойнство в интернет.

Толкова ли обаче са перфектни всички, които качват своите прелестни и изпипани снимки във Facebook или Instagram? Не, разбира се! Но пък се чувстват доволни и харесвани, а това за мнозина е изключително важно. Една дреболия, но доставяща удоволствие.

Жените от следващата снимка обаче доказват, че не сме съвършени. Макар на пръв поглед да изглеждаме така по снимките си в интернет.

Едва ли има нужда да обясняваме как се получава тази разлика във фигурите и изгледа на хората само 1 час след първите снимки. Повдигане на гърдите, гълтане на корема, работа на програми за обработка на снимки и какви ли не още малки хитринки. Всъщност всички те не са толкова важни. Важното за проекта е да ни убеди да харесваме своето тяло с неговите предимства и недостатъци.

Вижте в следващата галерия как един човек може да се преобрази за 1 час, макар и в интернет. А още подобни снимки може да откриете тук. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Хах

преди 7 години

Мдааа , я пробвайте да ходите цял ден с глътнато шкембе :)))

12

хахах

преди 7 години

Страхотни са (повечето) и с позите и без кефят ме :0 има една дето си е хванала корема на "неподходящата снимка" и изглежда толкова чаровна докато се хили...

11

Анонимен

преди 7 години

Е много ясно, че никой в сгъната поза няма до покаже плочки. Голямо откритие. Те културистите нямаше да чупят стойки а щяха да ги избират докато сежат на плажа

fallback