Снимка: El Reno Tribune
fallback

Проблемите с кучета, които се шляят безразборно по улиците, далеч не е български патент.

Наскоро в Оклахома един мъж се оказал "плячка" за два питбула. Тогава обаче бил забелязан от полицай Барет Сторм, който карал към работа. Мъжът тичал и крещял, а кучетата яростно го преследвали.

Мъжът тичал назад и се опитвал да се предпази от разярените животни с якето си, обяснява полицай Сторм пред "DailyMail". Тогава на помощ се притекъл именно Сторм, който издърпал човека на капака на колата, където двамата се опитали да се скрият от кучетата.

Полицаят обяснява по-късно, че те определено са искали да нападат. Били агресивни, лаели, скачали към двамата.

Двамата останали на капака на колата, докато на място не дошли зоополицаи, които се справили с питбулите. По-късно те били върнати на собственика си, който бил глобен, защото ги е оставил да се разхождат безпризорно.

А полицай Барет обяснява, че не искал да стреля по кучетата, защото били точно до училище и учениците скоро щели да излизат от часове.

"Не беше моментът да се вади оръжие", настоя униформеният.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

""Не беше моментът да се вади оръжие", настоя униформеният."Е нали има и палка, достатъчно е да ги почне с нея по кратуните. Можеше и чер.ньо да отнесе няколко контролни удара, все ще се намери за какво.

11

Анонимен

преди 7 години

Ако това стане у нас, кучкарите ще кажат:"ама то кучетата само искаха да им се порадват !""кучетата познават кои са лоши хора, значи тия са лоши и затуй трябва да се убият!""защо нарушихте правата на кучетата да хапят когото искат?"

10

Анонимен

преди 7 години

здрави ламарини имат хамериканските коли

fallback