fallback

Общ преглед

30-годишната Джени Фарел, майка на 3 деца, може да се похвали, че за година дава 36 000 паунда за луксозни дрехи, обувки и аксесоари.

Джени всъщност никога не е работила, но с успех харчи парите на съпруга си Рос Фарел, който печели по 100 000 паунда годишо.

Двамата се запознали в сайт за запознанства, като твърдят, че са спали с по 400 човека всеки.

Сред рутинните покупки на Джени са филъри за устните (450 паунда), екстеншъни за косата й (300 паунда) и изкуствен тен (36 паунда).

Съпругът й обаче не може да каже "не" на нейната шопинг мания. Въпреки това обаче смята, че жена му не знае каква е концепцията на парите и не оценява, че всъщност утре може да загуби всичко, което днес има.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 7 години

Ужас *** комерсиалните и прости бедняци .... Много лоша диагноза е да си мижав и беден позьор комплексар.. Поне да я къртеше и гавреше здраво , но като гледам май е на каишка и прави каквото прасенцето му изгрухти в ушето... Мъка Мъка ама и статия проста проста

45

Gogo

преди 7 години

Каква е идеята на тази статия? Нещо не разбрах идеята... Sorry

44

Анонимен

преди 7 години

Бря само една да е колко такива знам мислиш ги за свестни а какво става потоп след последното което разбирам наскоро просто има жени *** без грам морал и мозък в главите си и то не малки и умни бизнес дами но всеки си знае има си личен живот да си го живее както му душа сака dance party дами живота е купон просто вид разнообразие

fallback