Снимка: Instagram
fallback

Джанлука Червара е италиански бизнесмен, който наскоро се оженил за бившата мис Украйна Анна Заячковская. Всичко било безоблачно, докато жена му не изчезнала.

Така бизнесменът решил, че младата му булка е отвлечена и се свръзал с полицията, за да бъде намерена.

Само че не властите му помогнали да открие възлюбената си, а социалните мрежи. Джанлука открил снимки в Instagram на съпругата си, която прегръща друг мъж в 5-звезден хотел. Снимката дори била с хаштага "#freedom" (свобода).

Сега милионерът съди Заячковская за нарушаване на предбрачното споразумение и кражба на мобилен телефон и около €6000 от дома им.

А в Instagram той коментирал: "Съпругът ти в Милано и родителите ти благодарят, че си в Ню Йорк на адреса на друг мъж!", пише британският "Mirror".

Заячковская обаче твърди, че е избягала, защото съпругът й посягал и "вдигнал ръка" срещу нея и й писнало да живее в "златна клетка".

Първият път, когато й посегнал тя избягала при родителите си в Ивано-Франкивск в Украйна и не му казала какъв е проблемът. Той дошъл да се сдобрят, а тя му дала втори шанс.

Джанлука пък твърди, че съпругата му работи като модел в Ню Йорк и "не е човекът, който се преструва, че е".

"Тя се снима в 5-звездни хотели, позира с други мъже. Хич не изглежда нещастна!", коментира бизнесменът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Бивш

преди 7 години

Абе вие какво искате да го посъветвате човека? Мъж ли да си вземе?! Имал е хубаво изживяване, да го помни! Това му остава. Нищо не е вечно. И рускините и украинките са като всички други жени. Има различни характери. Е, вярно че са по хубави.

17

Анонимен

преди 7 години

тука половината драскачи не знаете какво пишете , просто да сте в чата , такива биле рускините , онакива биле , бас ловя че тия дето пишат тука повечето и не са виждали рускиня на живо , аз имах приятелка 8 год и беше прекрасен човек , бяхме стигнали до брак но тя не искаше да живее в България а аз да отида там и така пътищата ни се разделиха за което съжалявам , но и сега още подържаме връзка в нета и си пишем постоянно

16

Извънземен

преди 7 години

Така е. Аз имах вземане даване с рускиня. Хубава, палава, гълта, oтзад се дънеше, абе всичко прави, но рускиня. Имаше си мъж и реши да се виждаме. Бях я показал на колега, само на снимка де и един ден колегата ми вади друга снимка. Рускинчето с друг. Оказа се че с мен се крие от мъжа си, от мен се крие с тоя другия. Абе шашава работа, не моеш ги запреш да си го слагат навсякъде по дупките. После разбрах че и още един въртяла. Няма да се учудя ако половината квартал са ми баджанаци. Рускиня..

fallback