Общ преглед

След краткото си неразположение по време на отбелязването на 15-ата годишнина от атентатите срещу Световния търговски център в Ню Йорк на 11 септември, Хилари Клинтън обяви пред журналисти, че е добре.

Инцидентът с 68-годишната Клинтън повдигна много въпроси около здравословното й състояние. Тя беше закарана до апартамента на дъщеря си Челси, а по-късно се появи пред сградата. "Добре съм. Какъв прекрасен ден в Ню Йорк", заяви тя.

Още по темата
Лекарите й оповестиха, че кандидатът за президент на демократите страда от пневмония, предизвикана от сезонна алергия. Въпреки това обаче теоретиците на конспирациите и феновете на опонента й Доналд Тръмп започнаха да спекулират, че Клинтън страда от нещо много по-сериозно, а на 11 септември всъщност не тя се е появила пред дома на Челси, а неин двойник. Някои дори твърдят, че тя е починала.

Като доказателство, че Хилари е заменена, потребители качиха десетки снимки "преди" и "след" инцидента. На тях се вижда разлика във формата на носа й, цвета на косата, прическата, обеците.

На снимките "след" - кожата на Хилари е много по-изпъната, а бузите й - доста по-пищни. Конспираторите обръщат внимание и на показалеца на лявата ръка. Според тях двойничката на Клинтън има много по-къс пръст. Тялото на "новата" Хилори пък било доста по-фино.

На конспираторите е направило и впечатление, че Клинтън се е разходила без охрана.

"Кой позволява кандидат за президент да се разхожда без "Сикрет сървиз"? Това не е Хилъри", пишат потребители в Twitter.

В социалните мрежи стигат и по-далеч, като предполагат, че двойничката на Клинтън е Тереза Барнуел - известна актриса, имитатор на Хилари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар