Снимка: YouTube
fallback

Човекоподобна маймуна гушка бебето си и му показва как се използва таблет. Това се случва в трогателен клип, разпространен от китайски сайт за видеосподеляне, съобщава британския  "Мирър".

Таблетите вече са неразделна част от нашето ежедневие и определено са по-лесни за използване от традиционните компютри, но дори и техните дизайнери надали са си представяли подобен сценарий, пише БТА.

Е, оказа се, че дори маймуните - баща и бебе, боравят с айпада доста добре и почти като хората. Те без проблем приплъзват и преместват образа вертикално.

Видеото предизвика умиление в интернет, като само във Facebook вече е гледано повече от 200 000 пъти. "Еволюция в действие" е един от коментарите към него.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 7 години

Бро явиж звездата като я одрусах как се Опита да ми срине гоогле хрома с неини хора да ни налага цензура може да налага друг път цензурата с оня строи мина и замина каквото мие на сърцето такова мие на устата и съм с пълното си право и съм казал че нема да спра ям хляб на тоя свят тъи че съм с правото си да казвам истината

5

Анонимен

преди 7 години

А Обама дали успя да научи неговите щерки?

4

Анонимен

преди 7 години

Като едни де им викам да се съберем то кво се оказа били с бебешки акъл на 40 ми дано на 80 доде хората се събират по два пъти и три да се повеселят и кажат нещо тия братче нямам думи евала на колегите от в курс железни сте всяка година сбирка евала поздрави приятели

fallback